Autoservis - I Specializuar per Riparime, Dyqan per Pjese Automjetesh Tirana

Car Service 21/10/2022 12:22 Post ID: 4126


Payment

By Agreement

City - Zone Tirana - Liqeni i thate/Kopshti botanik
Address kopshti zoologjik - Maps
Reads 1027

✔️ Nje autoservis me eksperience 20-vjecare ne fushen e riparimit te Automjeteve.
Servis i specializuar per riparime, adaptime, programime si dhe projektime te sistemeve me te avancuara te elektronikes se aplikuar ne Automjete.
categories
🛠️ Ofiçinë për automjete · Dyqan për pjesë automjetesh · Kompani mjetesh motorike
categoOfiçinë për automjete · Dyqan për pjesë automjetesh · Kompani mjetesh motorike