Bushi Servis SH.A.- Pjese Origjinale te Reja Me Cmime Ekonomike Tirana

Car Service 24/11/2023 14:05 Post ID: 3599


Payment

By Agreement

City - Zone Tirana - Don Bosko
Address Rruga Asim Vokshi, Tirana, Albania - Maps
Reads 1002

🛠️ Bushi Servis SH.A.🛠️

⏩ Bushi Servis SH.A. përpiqet të jetë një forcë udhëheqëse në marketingun dhe shpërndarjen e produkteve cilësore të automobilave. Me pothuajse 2 dekada përvojë, ne kemi ndërtuar marrëdhënie të gjata me furnitorët dhe klientët tanë, duke krijuar një reputacion të fortë në biznes. Në dyqanet tona dhe servisin e makinave, ne synojmë të parashikojmë dhe plotësojmë nevojat e klientëve tanë në kushte konkurruese dhe me shërbim cilësor.

🔸 Bushi Servis SH.A. është i specializuar në:  
👉 Pjese Origjinale (Nga Gjermania, Italia, Spanja etj.)
👉 Sherbim per performance te larte,
👉 Mbeshtetje e shkelqyer

👀🚕 Tek NE  mund të gjeni:

🔹 Pjesët e montimit të motorit
🔹 Filtri automatik (ajri, vaji, karburanti)
🔹 Krahu i kontrollit të pjesëve të automjeteve
🔹 Auto Bushings Auto Pjesë
🔹 Sistemet e disqeve të frenimit
🔹 Pjesët fundore të shufrës lidhëse
🔹 Amortizatorë
🔹 Komplete për tufë
🔹 Auto Pjesë elektrike
🔹 Radiatorë dhe Intercooler
🔹 Lubrifikantë FUCHS
🔹 Dritat Auto Hella

📌 Ne jemi krenarë që ju shërbejmë pjesë rezervë origjinale dhe 100% kënaqësi ❗

📍 Adresa: Rruga Asim Vokshi, Tirana, Albania 

📲 Per me teper informacion na kontaktoni ne numrin tone te telefonit!