Kondicioner Servis Arli: Riparim,Montim,Sherbim Tirane

Teknik per Elektrike Hidraulike dhe Ambjenti 16/06/2024 14:29 Post ID: 75818


Pagesa

30 Euro

Qyteti - Zona Tirane - Ali Demi/Tregu Elektrik
Adresa Ali Demi, Tirana, Albania - Harta
Lexime 617

Kondicioner Servis Arli Ofron :

-Shitje, montim, riparim, sherbim mirembajtje.
-Cilesi dhe çmim te arsyeshem
-Staf te kualifikuar dhe çertifikuar.

📍  Adresa :Ali Demi
📞Per cdo informacion na kontaktoni  ne numrin tone te telefonit