Teknik Kondicioneri /Frigoriferi/ Lavatrice/Furre/ Lavastovilje Tirane

Teknik per Elektrike Hidraulike dhe Ambjenti 26/09/2023 12:48 Post ID: 53490


Pagesa

Me Marreveshje

Qyteti - Zona Tirane - Stacioni trenit/Rruga e Dibres/5 Maji/Medreseja
Adresa Rruga e Dibres, Tirana, Albania - Harta
Lexime 777

✔  Ofrojme Sherbime si me poshte:

▪  Teknik kondicioneri

▪  Teknik lavatrice

▪  Instalim kondicioneri

▪  Teknik elektro-shtepiake

▪  Teknik lavastovilje

▪  Teknik furre

▪  Teknik sobe

▪  Teknik tharese Rrobash

▪  Riparim frigoriferi

▪  Teknik frigoriferi

▪  Paisje industriale per lokale

▪  Riparim kondicioneri 

📍 Adresa : Rruga e Dibres ,Tirane

📞  Per me shume informacion na kontaktoni ne numrin e telefonit.
shtepi me qerashtepi ne shitjenjoftime punemakina ne shitje teknik lavatrice hidraulik ne tirane mirmbajtje ambjenti hidraulik tirane zhbllokim lavamani riparime kondicioneri teknik frigoriferi teknik sobe pianure cmimi i gipsit per tavan te varur elektricist ne tirane sherbime hidraulike ne tirane riparim lacatrice zhbllokues lavamani sherbime dezinfektimi sherbime per shtrim pllakash kompani desinfektimi hidraulik¨ cmimi i gipsit panele elektrike zhbllokim tubacionesh sherbime pastrimi ne shtepi