Klinike dhe palester rehabilituese qe ofron nje game te gjere sherbimesh Tirane

Sherbime Shendetesore dhe Estetike 17/01/2023 09:28 Post ID: 97791


Pagesa Me Marreveshje
Qyteti - Zona Tirane - Don Bosko
Adresa Don Bosco, Tirana, Albania - Harta
Lexime 13

 ⏩Klinika Mjekesore MED ONE dhe palestra rehabilituese eshte nje sherbim privat i terapise ushtrimore.

Stafi eshte i trajnuar per te rehabilituar ne menyre eficente nje varietet te madh gjendjesh fizike


Ketu eshte nje liste qe perfshin specialitetet tona:

Gjendjet Posttraumatike nga aksidentet
Skoliozat
Demtimet Sakroiliake
Dhimbjet e qafes
Demtimet ne pune
Dhimbjet e mesit
Shiatiku
Reabilitimi Post-Kirurgjikal
Disku i Hernizuar
Dhimbjet e kembeve
Artriti
Demtimet ne Sport
Dhimbjet e kokes
Fashiti Plantar
Demtimet e kaviljes
Dhimbjet e supit
Demtimet e Gjurit dhe te kaviljes
Demtimet Muskulare
Tennis Elbow
Sindromin e Tunelit Karpal
Bursitis/Tendinitis
Demtimet e Kufjes se Rotatoreve

✔Metodat e Trajtimit:

Jonoforeze
Magnetoterapi
Stimulimi Neuromuskular
Edukimi i Pacientit
Mjekesi Sportive
Edukimi i Postures
TENS
Agjentet fizike (Nxehtesia,Akulli dhe Traksioni Vertebral)

📍 Adresa: Don Bosko,Tirane

📞 Per me shume informacione na kontaktoni ne numrin tone te telefonit