Klinike e specializuar per Obstetrike-Gjinekologji Tirane

Sherbime Shendetesore dhe Estetike 17/01/2023 08:56 Post ID: 1411


Pagesa Me Marreveshje
Qyteti - Zona Tirane - Brryli/Rruga Bardhyl
Adresa Rruga Bardhyl, Tirana, Albania - Harta
Lexime 872

🩺 Klinika Gjinekologjike Dr. Kozeta


➡️ Specialitetet:
 Obstetrike-Gjinekologji

➡️ Procedurat: Egzaminimet gjinekologjike, ekografi gjinekologjike dhe obstetrikale, kolposkopi, planifikim familjar, nderhyrje gjinekologjike


Vizitoni per me shume websiten tone: http://www.drkozeta.com/ Shpresoj dhe uroj qe ky website t’ju vije ne ndihme vajzave, femrave shqiptare, per te kuptuar me mire çdo problem shendetesore qe ka lidhje me organet riprodhuese dhe per ti dhene kujdesin e duhur shendetit te tyre.

📍 Adresa: Adresa: Rruga "Bardhyl", Pallati "PROGEEN 2", Shk. 1, Kt. 1, Njesia 2, Tirane.

📲 Per me teper informacion na kontaktoni ne numrin tone te telefonit!

Tel.: +355 (0) 42 211 211

Ju faleminderit per besimin tuaj!
Ju mirepresim!