Zyre Avokatie ne Tirane ofron sherbime ligjore per divorc, demshperblime per aksidente ne pune, automobilistike, verifikim/heqje ekspulsi etj. Tirane

Sherbime Juridike 19/12/2023 20:43 Post ID: 96769


Pagesa

Me Marreveshje

Viti i themelimit 2021
Ceshtje Penale te fituara 85%
Ceshtje Civile te fituara 90%
Ceshtje Administrative te fituara 90.00%
Ceshtje Familjare te fituara 95%
Qyteti - Zona Tirane - Lumi Lana/ Bulevard
Adresa Rruga Nikolla Jorga, Tirana, Albania - Harta
Lexime 387

⚖️ Zyrë avokatie në Tiranë 

✔️ Ofron shërbime ligjore për cështje:

🔸 Penale

🔸 Civile

🔸 Familjare - Avokat per Divorc

🔸 Administrative

🔸 Tregëtare

🔸 Verifikim dhe heqje Ekspusi

🔸 Dëmshpërblim aksidenti në punë

🔸 Aksident automobilistik


Pranë nesh do të gjeni shërbime ligjore avokatie si:

💠 Përfaqësim të klientëve para organeve shtetërore administrative, gjyqësore, dhe palëve të treta.

💠 Hartim kontratash, rishikim i atyre aktuale, dhe dokumenta të tjera ligjore, marrëveshje tregëtare, marëveshje huash, kontrata shërbimi, kontrata shitjesh, etj.

💠 Përgatitja e dokumentacionit ligjor për rregjistrimin e shoqërive tregetare pranë Qëndrës Kombëtare të Biznesit.

💠 Ofrim të mbulimit të nevojave për shërbime ligjore mbi baza mujore për individët dhe aktivitetet tregtare – shërbime ligjore rutinë që nevojiten për mbarëvajtjen e bizneseve apo individëve.


💠 Kryerja e proçedurave ligjore të rregjistrimit të markës së biznesit pranë institucionit qëndror përkatës.


💠Kryerja e të gjitha veprimeve juridike per fitimin e lejeve të qëndrimit dhe lejet e punës për shtetasit e huaj.


💠 Plotësimi i dokumentacionit ligjor dhe kryerja e porçedurave administrative për fitimin e shtetesisë Shqiptare për shtetasit e huaj.


📍 Adresa: Rruga Nikolla Jorga, Tirane

📲 Per me shume informacion na kontaktoni ne numrin tone te telefonit ose ne e-mail!

📩 E-mail: [email protected]

Punojmë pa pushim për mbrojtjen e të drejtave tuaja!