Zyre Avokatie ne Permet eshte e specializuar ne Konsulence ligjore, mbrojtje dhe perfaqesim perpara organeve gjyqesore Permet

Sherbime Juridike 07/01/2023 10:38 Post ID: 96454


Pagesa 100 Euro
Viti i themelimit 2010
Ceshtje Penale te fituara 95%
Ceshtje Civile te fituara 90%
Ceshtje Administrative te fituara 85.00%
Ceshtje Familjare te fituara 95%
Qyteti - Zona Permet - Qender
Adresa Permet, Albania - Harta
Lexime 27⚖️ Zyre Avokatie Permet

Eshte e specializuar, me përvojë intensive
disa vjeçare, ofrojmë shërbime të shpejta ligjore, juridike. Tek ne mund të
mbeshteteni në kompetencë dhe gatishmëri për kryerjen e menjëhershme të
nevojave tuaja urgjente. Kjo dëshmohet me spektrin e gjëre të veprimeve dhe
numrin e madh të anëtarëve të siguruar tek ne. Ju mirepresim per cfaredolloj
paqartesie.✅ Zyra jonë
ligjore, ofron shërbime juridike:

💠 Konsulencë ligjore, mbrojtje dhe
përfaqësim përpara organeve gjyqësore

💠 Ceshtje Penale

💠 Ceshtje Civile

💠 Ceshtje Tregtare 

💠 Ceshtje Administrative

📍 Adresa: Permet

📲 Per me shume informacion na kontaktoni ne numrin tone te telefonit!