Studio Ligjore, ofron perfaqesim dhe ndjekje ligjore te te gjitha ceshtjeve me zyre ne Tirane dhe Durres. Tirane

Sherbime Juridike 16/07/2023 21:08 Post ID: 43758


Pagesa

Me Marreveshje

Viti i themelimit 2021
Ceshtje Penale te fituara 90%
Ceshtje Civile te fituara 85%
Ceshtje Administrative te fituara 90.00%
Ceshtje Familjare te fituara 95%
Qyteti - Zona Tirane - Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri
Adresa Tirane - Harta
Lexime 3295

⚖️ Studio Ligjore “Beqiraj”e zhvillon aktivitetin e saj ne Tirane dhe Durres, si dhe ofron perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjitha qytetet e Shqiperise nepermjet Avokates Redinela Beqiraj dhe konkretisht:


🔸 Ceshtje Familjare:

-Zgjidhjen e marteses ligjre/divorc

-Percaktim kujdestarie

-Permbushje detyrimi ushqimor, etj.


🔸Ceshtje Civile

-Pavlefshmeri Titulli Ekzekutiv

-Kundershtim Veprimesh permbarimore

-Shuarje dorezanie, kerkese per udher ekzekutimi, etj.

🔸Ceshtje pronash

-Njohje pronar, pjestim pasurie

-Njohje trashgimtar

-Lirim dorezim sendi, etj.

🔸Demshperblim aksidentesh (demtim dhe/ose humbje jete)  

-Permbushje detyrimi kontraktor/jo kontraktor (shpreblim demi moral, shendetesor, ekzistencial etj).

🔸Ceshtje administrative (pershfire ato te punes, pensionet etj).

🔸Ceshtje penale

🔸Verifikim dhe fshirje te expulseve/ deportimeve ne BE / SCHENGEN.

🔸Lenie / Fitim te nenshtetesise shqiptare.

🔸Asistenc per Rezidenc ,leje pune / leje qendrimi ne Shqiperi.

🔸Konsulenc dhe ndjekje ligjore te veprimtrise se subjekteve tregtare, qofshin keto Persona Fizik apo Shoqeri te natyrave te ndryshme juridike.

📩📲 Per informacione te metjeshme, zgjidhje ne kohe record te rastit tuaj si dhe korrektes maksimale profesionale, na kontaktoni ne adresat e meposhtme ose ne nr tone te tel. 
shtepi me qerashtepi ne shitjenjoftime punemakina ne shitje avokat per pronat avokat per ndarje avokat ne tirane lista e avokateve 2022 avokat per ceshtje familjare avokat per divorc ne lushnje lista e avokateve tirane studio ligjore shehu avokat pr shtje tokash studio ligjore lista e avokateve 2021 noter ali demi sherbime avokatie avokat per heqje espulsi studio ligjore tirane Ndihme juridike falas avokat i ceshtjeve penale zyre noteriale tirane avokat per ceshtje administrative avokate zgjidhje martese provimi i avokatise civile titull ekzekutiv juriste avokat drejtesi organi gjyqësor per mbrojtjen nga ofendimet sherbime juridike ne elbasan avukati i laqit avokati me i mire ne kosove lista e avokateve tirane 2023 apellas perpjesetim pasurie zyre ligjore lista e avokateve avokat civile rivlersim pensioni avokat pronash heqje ekspulsi studio me e mire ligjore zyre avokatie koca heqje apelasi espulsi tirane AVOKATET PENALISTE heqje e ekspulsit lista e avokateve ne tirane avokat per ceshtje prone kerkese per zgjidhje martese kthim pronash toke avokat per llotarine amerikane avokat martese