Studio Ligjore ,Durres ofron sherbime ligjore per te gjitha ceshtjet. Durres

Sherbime Juridike 13/03/2023 20:50 Post ID: 1828


Pagesa 1,000 Leke
Viti i themelimit 2000
Ceshtje Penale te fituara 85%
Ceshtje Civile te fituara 85%
Ceshtje Administrative te fituara 75.00%
Ceshtje Familjare te fituara 80%
Qyteti - Zona Durres - Qender
Adresa Durres, Albania - Harta
Lexime 1210

⏩ Studio Ligjore Petani, si pjesë e Petani Law Firm, është një ndër studiot e para ligjore të themeluara në Shqipëri dhe drejtohet nga Av. Luljeta Petani e cila ushtron profesionin e juristes që prej vitit 1974.

🔸 E orientuar nga motivet bazë si: profesionalizmi dhe përkushtimi, ajo ofron shërbimet ligjore në të gjitha fushat brenda juridiksionit kombëtar dhe atij ndërkombëtar.

👨🏼‍⚖️ Studio Ligjore Petani është e përbërë nga disa avokatë, të cilët përveçse njohës të mirë të ligjit, garantojnë një bashkëpunim dhe gadishmëri maksimale në zgjidhjen sa më efikase të problemeve juridike në një kohë sa më të arsyeshme.

✅ Praktikat e studios sone jane te fushave te se drejtes:

🔸 E drejte Civile, Penale, Administrative, Familjare, Bankare, Doganore.

🔸 Tregtare dhe shoqeri tregtare

🔸 Financiare dhe taksa

🔸 Per sigurimet shoqerore

🔸 Privatizimet dhe koncesionet

📍 Adresa: Lagja numer 3, Qendra  e Biznesit "Best.Co", Kati i 7-te, prane Bashkise Durres.

📩 E-mail: [email protected]