Sherbime ligjore, garantojme paraprakisht nje perfaqesim profesional avokatie Tirane

Sherbime Juridike 28/08/2023 00:59 Post ID: 1372


Pagesa

Me Marreveshje

Viti i themelimit 0
Ceshtje Penale te fituara 95%
Ceshtje Civile te fituara 90%
Ceshtje Administrative te fituara 0.00%
Ceshtje Familjare te fituara 0%
Qyteti - Zona Tirane - Stacioni trenit/Rruga e Dibres/5 Maji/Medreseja
Adresa Rruga Panorama, Tirana, Albania - Harta
Lexime 891

🔸 Proçedurat e falimentimit për nga vetë kompleksiteti që ka ligji si në kontekstin procedurial ashtu dhe material, paraqesin domosdoshmërinë e përfaqësimit në gjykatë nga një avokat i cili është e specializuar në këtë fushë.

-Mungesa e përfaqësimit apo një përfaqësim nga një avokat jo ekspert të fushës ka sjellë shpesh aspekte negative.

-Duke iu referuar këtyre aspekteve, studio AlbanianBIS mundëson përfaqësimin me avokatë për:

1)Hartimin e kërkesë padisë dhe paraqitjen e saj në gjykatë.
2)Përfaqësimin në gjykatë në seancat gjyqësore.
3)Përfaqësimin dhe ndjekjen e proçeseve gjyqësore që lidhen me proçedurën e falimentimit si palë e paditur apo paditës.

 ✅Studio AlbanianBIS garanton paraprakisht një përfaqësim profesional avokatie dhe relaton paraprakisht mundësitë e suksesit para çdo proçedure gjyqësore.


📩📲 Për më shumë kontaktoni:Email: [email protected]
📍 Shoqëria AlbanianBIS ndodhet në Tiranë pranë hipotekës. Rruga Panorama, Pall. Sara-EL. Shk I / Ishtepi me qerashtepi ne shitjenjoftime punemakina ne shitje avokat per shitje tokash avokat divorci ne durres studio ligjore ne tirane avokati me i mire ne tirane avukat per divorc avokati me i mire ne shqiperi avokat emigracioni ne gjermani avokat per divorc ne lushnje kerkese per zgjidhje martese heqje apelasi espulsi angli konsulence ligjore falas fshirje espulsi ne greqi avukat per strasburg studio ligjore shehu avokat per vepra civile avokat per vize ne angli avokat per ceshtje emigracioni avokat per dokumenta ne itali avokat per llotarine amerikane avokat penal sherbime avokatie avokat per vepra penale konsulence ligjore Ndihme juridike falas avokat martese avokat i ceshtjeve penale heqje apelasi espulsi greqi verifikim espulsi online agjensi noter avokat lista e avokateve tirane 2022 kurse te formimit juridik civile avokate ne elbasan ceshtje penale vise per angli heqja e zotesise se veprimit avokat per divorc tirane zyre noteriale lushnje cmimet fshirje espulsi avokat per zgjidhje martese prokuroria e pergjithshme avokat ne durres per ndarje lista e avokateve kriminalistike avokate shkoder per martesa avokat ne lushnje avokat ceshtje familjare sherbime ligjore falas ceshtje civile avokat per divorce avokat per pronat