E.K Studio ofron sherbime te profesionalizuara ne Kontabilitet dhe Auditim Tirane

Sherbime Ekonomike dhe Financiare 10/06/2023 16:29 Post ID: 7409


Pagesa

Me Marreveshje

Qyteti - Zona Tirane - Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio
Adresa Tirana, Albania - Harta
Lexime 501

📣E.K Studio - Kontabilitet, Auditim📈📉

✅Kjo faqe prezanton sherbimet e auditimit, te kryerjes se bilanceve, dhenies se konsulences financiare bizneseve te medha e te vogla.

✅Gjithashtu kjo studio kryen dhe sherbimin e vleresimit te pasurise se patundeshme, ndertesa dhe troje ne qytete.

📍AdresaRruga  Kongresi i Manastirit,Tirana, Albania

📲 Per me shume informacion na kontaktoni ne numrin tone te telefonit!
shtepi me qerashtepi ne shitjenjoftime punemakina ne shitje kontabiliste tirane zyre kontabiliteti tirane studio kontabiliteti bilanci per biznesin e vogel zyre kontabiliteti tirana albania deklarimet ne qkb lek me perqindje kontabel tatim fitimi biznesi i vogel deklarimet ne tatime tatim ne burim ekspert kontabel tirane kontabilitet konsulence financiare ekonomiste zona astir plan biznesi programe financiare sherbime fianciare ekspert kontabel ekonomiste tirane tvsh biznesi i vogel studio kontabel tirane sherbime ekonomike dhe financiare zyre finance tirane biznes i vogel auditim zyre kontabiliteti tek qendra kristal tatim burim vend pune ne studio kontabel para me interes prokurime publike themelimi i biznesit me ortak deklarimi te ardhurave personale ndarja e dividendit taksimi bilanci biznes i madh kompani per bilanc deklarimi i punonjesve te rinj tatim i mbajtur ne burim sherbime ekonomike dhe financiare ne vlore sherbime ekonomike dhe financiare ne tirane si behet bilanci zyre kontabiliteti