Sherbime Finaciare ofron Asistence per Rregjistrim/Crregjistrim aktiviteti, Konsulence Fiskale, Perpunim Fature Blerje/Shitje etj. Tirane

Sherbime Ekonomike dhe Financiare 05/10/2023 10:05 Post ID: 7228


Pagesa

Me Marreveshje

Qyteti - Zona Tirane - Rruga e Durresit/Zogu i zi
Adresa Tirana, Albania - Harta
Lexime 553

📣Sherbime Finaciare ofron sherbime te ndryshme ne fushen e financave, kontabilitetit dhe tatimeve.📊

Me nje sistem taksash qe ne Shqiperi evoluon/ permiresohet vazhdimisht, manaxhimi efektiv i çeshtjeve te taksave eshte nje sfide ne rritje por edhe esenciale per biznesin tuaj si dhe per planifikimin financiar personal.  👉 Ne kete mjedis ne mund t'ju ndihmojme ju ose biznesin tuaj te kurseni kohe dhe para si dhe te reduktoni ekspozimin ndaj riskut duke ju ofruar sherbimet e meposhtme:

➡️KONSULENCE FISKALE/LIGJORE

✅• Asistence per regjistrimin apo çregjistrimin e aktivitetit prane organeve tatimore.

✅• Informacion mbi lehtesirat fiskale ne varesi te aktivitetit te ushtruar.

✅• Konsulence fiskale.

✅• Konsulence ligjore (sipas legjislacionit tatimor ne fuqi).

➡️SHERBIME PER BIZNESIN

✅• Perpunimi i Faturave te Blerjeve dhe Faturave te Shitjeve,

✅• Pergatitja dhe deklarimi i Librave te Blerjeve dhe te Shitjeve,

✅• Pergatitja dhe deklarimi i formularit (FDP-se) te TVSH-se,

✅• Pergatitja dhe deklarimi i formularit te (FDP-te) te Sig. Shoq. dhe TAP,

✅• Pergatitja e Pasqyrave Financiare mujore dhe vjetore dhe deklarimi (bilanci vjetor),

✅• Marreveshjet per eliminimin e taksave te dyfishta,

✅• Perpunimi i dokumentacionit per perllogaritjen e Tatimit mbi Fitimin,

✅• Asistence per proceduren e faturave te huaja dhe mbajtjen e tatimit ne burim,

✅• Asistence ne zyrat e organeve tatimore dhe doganore ne ndjekjen e zhdoganimeve,

✅• Dokumentacionin e plote per personelin ne perputhje me formatet e kerkuara.

➡️SHERBIME PER INDIVIDIN

✅• Perpunimi dhe deklarimi i te Ardhurave Personale dhe Taksave,

✅• Asistence ne zyrat e organeve tatimore.

👉Ne kerkojme bashkepunimin tuaj dhe ju garantojme saktesi, korrektese dhe profesionalizem ne saje te eksperiences ne fusha te ndryshme te ekonomise.

👉Shenim: Te gjitha deklarimet behen nen supervision te Kontablisteve te Miratuar

📍 Adresa: Tirane

📲 Per me shume informacion na kontaktoni ne numrin tone te telefonit!