Sherbime Financiare ofron Konsulence Financiare dhe Kredie, Perfaqesim per Ceshtje Administrative dhe Gjyqesore etj. Tirane

Sherbime Ekonomike dhe Financiare 09/08/2023 17:30 Post ID: 1472


Pagesa

Me Marreveshje

Qyteti - Zona Tirane - Stacioni trenit/Rruga e Dibres/5 Maji/Medreseja
Adresa Rruga Ndoc Coba, Tirana, Albania - Harta
Lexime 592

📊 Konsulence.AL eshte nje strukture multifunksionale ne pergjigje te nevojave te çdo biznesi apo individi ne raport me strukturat ligjore, fiskale dhe çfaredo natyre tjeter.


✅ Sherbimet tona:

➡️ Konsulence Financiare

– Perfaqesim dhe ndjekje problematikash ne Zyrat Rajonale Tatimore apo ne Drejtorine e Pergjithshme te Tatimeve.

– Strukturim Biznesesh.

-Konsulence per Start-Up.

-Regjistrime ne QKB.

-Strukturim dhe Konsulence Financiare. (Biznese dhe OJF).

➡️ Konsulence Kredie

-Administrim Pasuri te Patundshme me kontrate sherbimi ose prokure.

-Perfaqesim ne proçedura legalizimi (ALUIZNI).

-Perfaqesim dhe ndjekje çeshtjesh ne ATP (Agjencine e Trajtimit te Pronave).

-Aplikime dhe Ndjekje Proçedurash ne Hipoteke.

➡️ Sherbime te Kontabilitetit

– Perfaqesim dhe ndjekje problematikash ne Zyrat Rajonale Tatimore apo ne Drejtorine e Pergjithshme te Tatimeve.

– Strukturim Biznesesh.

-Konsulence per Start-Up.

-Regjistrime ne QKB.

-Strukturim dhe Konsulence Financiare. (Biznese dhe OJF).

➡️ Pasuri te Patundshme

-Administrim Pasuri te Patundshme me kontrate sherbimi ose prokure.

-Perfaqesim ne proçedura legalizimi (ALUIZNI).

-Perfaqesim dhe ndjekje çeshtjesh ne ATP (Agjencine e Trajtimit te Pronave).

-Aplikime dhe Ndjekje Proçedurash ne Hipoteke.

➡️ Hartim Dokumentacioni

-Hartime Kontratash.

-Hartim Vendime Bordi (Ojf dhe Shoqeri).

 ➡️Perfaqesim per sherbime administrative

-Konsulence.AL merr persiper te perfaqesoje interesat tuaja ne marredhenie me te trete permes autorizimeve apo prokures.

 ➡️Ne mbeshtetje te Biznesit

-Strukturim Biznesesh.

-Konsulence per Start-Up.

-Regjistrime ne QKB.

➡️ Perfaqesim çeshtje gjyqesore

-Konsulence.AL merr persiper te perfaqesoje interesat tuaja ne marredhenie me te trete permes autorizimeve apo prokures.


Na kontaktoni

Konsulence.AL


📍Adresa: Rr. “Ndoc Çoba”, Nr. 1/1, Tirane 1012

📲 Per me shume informacion na kontaktoni ne numrin tone te telefonit ose ne adresen e e-mail!


📩  E-mail: [email protected]

NIPT. LS