Servis i specializuar per Veshje Xhamash te Zinj Tirane

Servis Makinash 24/01/2023 10:09 Post ID: 98710


Pagesa Me Marreveshje
Qyteti - Zona Tirane - Zone Periferike
Adresa Bulevardi Kashar, Perballe Vila L 2021, Tirane - Harta
Lexime 17

📌Glass Black është Servis i Specializuar për Veshje Xhamash të Zi për Makina, me liçencë sipas ligjeve të shtetit, Liçencë 5 vjeçare.

🔹Veshja e xhamave është mënyra më efikase për të arritur mbrojtjen maksimale nga nxehtësia dhe rrezet ultraviolet në automjetin tuaj.

🔹Zvogëlohet temperatura brenda automjetit dhe filtrohen rrezet e dëmshme UV, duke e bërë brendësinë e makinës më të freskët dhe më të rehatshme.


📍 Adresa: Bulevardi Kashar, Përballë Vila L 2021, Tiranë

📞Per me shume informacione na kontaktoni ne numrin tone te telefonit