Auto Servis ofron instalime impiantesh gazi,diagnoze kompjuterike,riparime xhenerike Tirane

Servis Makinash 02/08/2023 23:18 Post ID: 98536


Pagesa

Me Marreveshje

Qyteti - Zona Tirane - Vore
Adresa Vore e Vjeter, Albania - Harta
Lexime 69

🔧Auto Servis Beni operon në treg prej shume vitesh duke sherbyer me cilesi dhe shpejtesi per mirembajtjen e mjetit tuaj. Ofrohen Montim & Riparim Impjanti Gazi te te gjithe llojeve.Kompleksiteti gjithnje ne rritje i teknologjise se automjeteve kerkon kulture te avancur te sherbimit, riparimi dhe me e rëndesishmja eleminimin e nderhyrjeve jo profesionale ne autoveturen tuaj. Stafi yne i specializuar dhe i kualifikuar eshte i gatshem t’ju asistoje dhe keshilloje profesionalisht per të gjitha problematikat qe mund te hasni me automjetin tuaj.

⏩Ofrojme:

Instalime impiantesh gazi

Diagnoze kompjuterike

Riparime xhenerike

Motorrist dhe Xhenerik

Elektro dhe Auto


📍 Adresa:Vore e vjeter,Tirane

📞Per me shume informacion na kontaktoni ne numrin tone te telefonit