Auto Servis Kambiomatik,riparim te hidroxhuntove, ridotove, diferencialeve e pjese kembimi. Tirane

Servis Makinash 19/02/2024 10:18 Post ID: 4586


Pagesa

Me Marreveshje

Qyteti - Zona Tirane - Zone Periferike/Aeroport
Adresa Rruga Dytesore Tirane-Yrshek KM 1 Mezez - Harta
Lexime 4821


Kambiomatik Kambio Automatike

📌 KAMBIOMATIK ofron nje servis te kompletuar te kambiove duke perfshire test kompjuterik, riparim te hidroxhuntove, ridotove, diferencialeve e pjese kembimi.


👉 Pjese dhe servis per:

- KAMBIO,
- HIDROXHUNTO,
- RIDOTO,
- DIFERENCIALE,
- Vajra Lubrifikant,
- Test Kompjuterik

📍 Adresa: Rruga Dytesore Tirane-Yrshek KM 1 Mezez