AUTO SERVIS - Sherbime Riparimi dhe Mirembajtje Tirane

Servis Makinash 05/12/2022 19:50 Post ID: 3688


Pagesa

Me Marreveshje

Qyteti - Zona Tirane - Zone Periferike/Aeroport
Adresa Rruga Ymer Sallaku, Tirana, Albania - Harta
Lexime 677

🛠️AUTO SERVIS LANDI - TIRANE🛠️

👉Ofron:

- Servis

- Mirëmbajte Automjeti

- Riparime

- Pjesë Këmbimi.

👉Ofrojmë të gjitha shërbimet për makinën tuaj. Gjithashtu kemi edhe pjesë këmbimi. Ofrojmë riparimin dhe shërbime të plota te mirëmbajtjes për të gjitha makinat.

Ju me nje kosto te favorshme do ta mirembani automjetin tuaj duke bërë që makina ta kryejë punën e saj më së miri.

Kemi pajisjet e nevojshme për të kryer të gjitha sherbimet për mirëmbajtjen dhe riparimin e kërkuar.

Ju Mirëpresim!shtepi me qerashtepi ne shitjenjoftime punemakina ne shitje servis makinash per lyerje dhe rregullime servis makinash mekanik ali demi servis makinash iliada mekanik dere garazhdi servis per xhama servis edi tek fresku kondicioner makine elbasan nderrime krahu timoni servis beni servis makinash ne pogradec auto servis per mercedes rrip faze riparim kambio automatike servis lake auto servis plus servisi kasetofon android tek opel astra 2005 mercedes benz s550 benzin 2008 auto servis ne shkoder bojaxhi makinash pjese per dinamo makinash servis kondicioner per makina servis makinash tek don bosko tirane servis makinash ne gjirokaster kovergjence gomash tirane auto servis bmw sherbime konvergjence gomash servis makinash ne shkoder servis benz ure servis makinash per lyerje me qera kthim timoni anglez nisan note 2006 servis riparim brave kofano audi a8 2007 servis elktroauto servis xhami per makinen kovergjence gomash servis xhenerik servis audi servis mainash per reno durres mekanik per fiat servis testato service makinash me gaz konvergjence gomash ne tirane servis makinash me qera servis makinash shkoder gomist ne tirane autoservis xhenerik servis makinash ne kavaje servis makinasgh pogradec