Kompani ndertimi dhe riparimi ofron Punime si Gipsi, Patinime, Lyerje, Sisteme Kapot, Mure, Suva etj Tirane

Ndertime dhe riparime 13/07/2023 14:00 Post ID: 64745


Pagesa

Me Marreveshje

Qyteti - Zona Tirane - Zone Periferike/Aeroport
Adresa Tirane, Albania - Harta
Lexime 218

👷 Shkoza Construction ofron Punime Ndertimi te ndryshme si: Termoizolime, Hidroizolime, Punime Gipsi, Patinime, Lyerje, Sisteme Kapot, Mure, Suva, Shtrime Pllakash dhe Parketi, Hidraulike, Nivelime, etj..!

➡️ Eksperienca e gjate ne ndertim, perkushtimi dhe vemendja maksimale ne çdo detaj, ben qe te ofrojme pune cilesore dhe ndertime moderne qe e bejne jeten tuaj me te thjeshte dhe komode. 


✅ Sherbimet: 

🔸 Sisteme Kapot

🔸 Gips KartonXhes

🔸 Izolime

🔸 Patinim

🔸 Lyerje

🔸 Shtrim Pllakash

🔸 Shtrim Parketi

🔸Elektrike 

🔸 Hidraulike

🔸 Stampime Betoni

🔸 Mure Tulle / Suvatime

🔸  Nivelime

✔️ Ofrojme sherbime cilesore dhe te garantuar duke marre persiper cdo detaj, nga themeli e deri ne dorezimin e celesave


📍 Adresa: Tirane

📲 Per me shume informacion na kontaktoni ne numrin tone te telefonit!


shtepi me qerashtepi ne shitjenjoftime punemakina ne shitje tenda dielli cmime kerkoj usta gipsi ndertim fasade ndertime dhe riparime ne fier punime pllakash ndertime dhe riparime tek qender shkoder riparime unazash antike jerkoj usta gipsi angroup jody kompani tenda per taraca tenda banimi riparin grila m2 per grafjato tenda per tarasa fasada e ventiluar riparime dritare kabllo vazhduese riparime grila ndertime dhe riparime ne kavaje riparime grilash fasada e ventiluar arlis ndertim shërbime marangozi mekanik duralumini riparim grilash punime ndërtimi rikonstruksione ndertime dhe riparime kompani te reja ndertimi ndertime dhe riparime ne tirane angruop lamarine ashensore panoramik ashensor riparim grila paisje industriale zbatim projekti