Shoqeri ndertimi nderton Apartamente, Njesi tregtare dhe Parking Tirane

Ndertime dhe riparime 02/06/2024 20:51 Post ID: 3577


Pagesa

Me Marreveshje

Qyteti - Zona Tirane - Blloku/Garda/Liqeni Artificial/Stadiumi Dinamo
Adresa Rruga e Kosovareve, Tirana, Albania - Harta
Lexime 845

👷 Orion Construction

➡️ Operon ne sektorin e ndertimit prej 20 vitesh. Kompania i ofron tregut shqiptar nje koncept te ri dhe bashkekohor duke realizuar rezidenca banimi dhe qendra biznesi sipas modeleve dhe standarteve europiane. Implementimi i inovacioneve te fundit ne projektim dhe zbatimi i teknologjise me te larte garantojne rezultate te cilesise se larte per sot dhe per te ardhmen. Vizioni yne eshte ai i nje kompanie te suksesshme, qe operon me dinjitet dhe ndershmeri per realizimin e veprave te reja madhore ne panoramen urbanistike shqiptare, ku permes cilesise dhe seriozitetit kompania sjell ne treg nje produkt unik ne llojin e tij.

✅ Sherbimet: 

đź’  Ndertimi i Apartamenteve

đź’  Ndretimi i Njesive Tregtare

đź’  Ndertimi i Parking

đź“Ť Adresa: Rruga e Kosovareve, Tirane

📲 Per me shume informacion na kontaktoni ne numrin tone te telefonit!