SHITET BANAK NGRIRES DERI – 30°C me MASAT: 1x0.6 m. Tirane

Pajisje biznesi ne shitje 21/11/2022 15:36 Post ID: 91436


Pagesa 250 Euro
Qyteti - Zona Tirane - Ysberisht/Kombinat/Selite
Adresa Rruga Margarita Tutulani, Tirana, Albania - Harta
Lexime 26

SHITET BANAK NGRIRES DERI – 30°C me MASAT: 1x0.6 m. Banaku eshte i mirembajtur dhe ne gjendje shume te mire. I perdorur vetem nje vit me tension te kontrolluar nga satabilizator tensioni profesional. Ka celsin origjinal per ta mbyllur ne rast nevoje.