Shitet krevat per femije 0-6 vjec. Tirana

Furniture and Electro Households 26/09/2023 16:33 Post ID: 177517


Payment

170 Euro

City - Zone Tirana - Fresku/Linze
Address Muhamet deliu - Maps
Reads 101

Shitet krevat fëmijësh deri në 0-6 vjeç. I përdorur disa muaj. Materiali shumë cilësor. Shitet bashkë me dyshekun, blerë në Gjermani.
Krevati ka edhe aksesorët e tij.
Shitet edhe jorgani me 4 palë çarçafë (2 verë +2 dimri).
Jorgani dhe çarçafët nuk janë të përfshirë në çmimin e krevatit, gjithsesi negociohet nëse do blihen sëbashku.