Shesim pajisje fotokopjimi profesionale dhe printer Tirana

Business Equipment in Sale 17/10/2023 17:53 Post ID: 174800


Payment

500 Euro

City - Zone Tirana - Zone Periferike
Address Tirane,Shqiperia - Maps
Reads 351

Marka: Toshiba E-Studio 556 SE - 500€

Eshte Fotokopje, Printer, Skaner, A4 dhe A3, bardhe e zi.

Ne gjendje te mire pune dhe dhe me toner 80 % te mbushur

Printer HP Color LaserJet CP5225 - 250€

Printon ne A4 dhe A3

Me ngjyra dhe bardhe e zi

Me 4 ngjyra te mbushura

Ne gjendje te mire pune