Rafte metalike per dyqane Shkodra

Business Equipment in Sale 13/08/2023 18:42 Post ID: 163241


Payment

2,800 Euro

City - Zone Shkodra - Qender
Address Ethem Kazazi Shkoder - Maps
Reads 201

Rafte metalike per dyqane,grepat dhe ndarjet jane te levizshem sipas nevojave.
Te pershtatshem per dyqan auto aksesoresh, servise celularesh, aksesore te ndryshem, apo edhe mjedise shitjeje etj
Jane mesore dhe murale dhe mund te pershtaten mjedisit sipas permasave te objektit
Permasat jane 12.50 m linear me lartesi 2.50 m muralet dhe 3.20 m linear me lartesi 1.40 m mesoret.