Oferta Pune ne Tirane, Profesioni Banakier/e , Me eksperience, Pagesa Me Marreveshje. Tirane

Oferta Pune 24/09/2023 22:54 Post ID: 175939


Pagesa

Me Marreveshje

Pozicioni
Banakier/e
Banakier/e, Eksperienca Pune: Me eksperience
👷 Pune Me Turne
Arsimi Minimal Baze
Preferohet mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Rruga Dritan Hoxha/Parku Ish Fusha Aviacionit
Adresa Deja Vu Bar, Ish Parku Fusha e Aviacionit - Harta
Lexime 242

‘Deja Vu Bar’ kërkon të punësojë banakier/e me kohë të plotë, preferohet të ketë eksperiencë. Ambjenti i punës është familjar dhe i qetë. Pagesa është e kënaqshme.
Afati i fundit i aplikimit: 31/10/2023 13:39