340x230    340x230

🏡 stazhe dhe internship

🕵 Online 0 lexues | ⏳ 0 njoftime ne pritje
Zona: Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri
🔺 albanian resident scholars are academics based at an eligible university in albania: the albanian resident scholar(s) will collaborate with diaspora scholar on the project request. if selected, t...
02/11/2022 10:26

Zona: Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri
🔅posta shqiptare ofron për studentët mundësinë e kryerjes së praktikave mësimore dhe intership pranë departamenteve të ndryshme të institucionit tonë.📌me programin e praktikës stud...
29/10/2022 13:25

Zona: 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Mundesi internshipi per te gjithe studentet e sapodiplomuar ose qe presin te diplomohen ne fushen e ekonomise▶️kualifikimet qe duhet te kete kandidati: 👉te zoteroje gjuhen angleze ne te folur ...
16/09/2022 14:06

Zona: Zone Periferike
Co-plan institute for habitat developmentdhenbsp;ofron mundësi internshipi për studentë të viteve 3-5, për zhvillim të vëzhgimeve/pyetësorëve në terren dhe procesim të dhënash/ hartash.dhe...
15/09/2022 10:53

Zona: Lumi Lana/ Bulevard
Fare impresa, nje kompani me nje eksperience disa vjecare ne konsulencen e investimeve te huaja ofron mundesi internshipi per studentet e fushes se ekonomise. đź“Śinternshipi do te zhvillohet ne orari...
12/09/2022 14:46

Zona: Rruga e Elbasanit/Ambasada USA
👉internshipi eshte koha kur studentet dhe/ose sapo-diplomuarit fillojne te praktikojne njohurite e akumuluara nder vite, duke krijuar njohjen e pare me tregun e punes dhe fillimin e nje karriere pr...
03/08/2022 17:55

Zona: Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri
 apliko!shkolla shqiptare e administratës publike ofron mundësinë e ndjekjes të internship-it për studentët në shkenca kompjuterike. përfitimet nga programi i internship:✅zhvillim i shpreh...
02/05/2021 09:39

A doni te publikoni nje njoftim?

Publiko online. Eshte me e lehte se sa mendoni!
Dergo Njoftim