Oferta Pune ne Tirane, Profesioni Specialiste Marketingu , Fillestar/Pak eksperience, Pagesa 40,000 Leke. Tirane

Oferta Pune 24/09/2023 23:51 Post ID: 172721


Pagesa

40,000 Leke

Pozicioni
Social Media Manager
Specialiste Marketingu, Eksperienca Pune: Fillestar/Pak eksperience
👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem
Arsimi Minimal Bachelor
Preferohet mosha 25-35 Vjece
Qyteti - Zona Tirane - Rruga e Durresit/Zogu i zi
Adresa Rruga e Durresit Tirane,Shqiperia - Harta
Lexime 625

Dream Albania eshte ne kerkim te nje individi ne rolin e Specialiste Marketingu.
Kerkohet vajze per pozicionin Specialiste Marketingu.
Te kete pervoje te meparshme ne Menaxhimin e rrjeteve Sociale dhe ne Marketing.
Arsim te larte.
Aftesi te mira kompjuterike.
Detyra eshte te marketohen dhe vendosen produkti i kompanise ne site te ndryshme dhe rrjetet sociale.
Sistemi i kompensimit eshte rroge baze 40 000 leke + bonuse sipas performances.
Dergo cv-ne tende ne adresen : [email protected]Afati i fundit i aplikimit: 31/09/2023 16:29