Oferta Pune ne Durres, Profesioni Agjent Shitje ne Terren , Fillestar/Pak eksperience, Pagesa 150,000 Leke. Durres

Oferta Pune 01/10/2023 22:27 Post ID: 168530


Pagesa

150,000 Leke

Pozicioni
Agjent Shitje
Agjent Shitje ne Terren, Eksperienca Pune: Fillestar/Pak eksperience
👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem
Arsimi Minimal I Mesem
Preferohet mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Durres - Zone Periferike
Adresa Zone periferike - Harta
Lexime 2046

📣 Kompania Alselfood prej 17vitesh tregton produkte ushqimore frigoriferike si McCain Pomes Frites,Nestle ice Cream ,Krikri Akullore ,Briosh,Mountaire Cungje Kofsha , Mamas Byrek Bakery,Perime te ngrira Ardo Friglo etj,Produkte Mishi dhe Peshk,Fruta te ngrira ,Select Pita Bakery ,Gjiro ,Sallame ,Bulmet dhe produkte te tjera per Restorante e Hotele, Fasfood ,Markete etj www.alselfood.com .

👉 Ne kuader rritjes se kapaciteteve dhe te zgjerimit te aktivitetit kerkon :


🤵‍♂️ Agjent Shitje ne Terren per Qytetet Durres Dhe Kavaje Lushnje✅ Deryrat dhe pergjegjesite:

1-Krijon dhe mban marredheniet me kliente aktual dhe potencial.

2-Realizon shitjet ditore drejt per drejte ose me porosi dhe dorezon arketimet ditore.

3-Realizon levizjen fifo dhe merxhandising e produteve ne frigoriferet e kompanise.

4-Pergjegjes per inventarin e makines se shperdarjes e cila sherben si magazine.

5-Ndan punen me Shoferin e makines se shperdarjes per realizimin e planit te shitjes dhe shperndarjes.💸 Pagesa eshte ne Varesi te Performances se shitjes varion nga 90-150mije te reja.

📲📞 Te intersuarit te cojne nje CV tek adresa [email protected] si dhe te dhenat me sms tek numri dhe me pas personat e perzgjedhur pas shqyrtimit te CV do te njoftohen per interviste.