Oferta Pune ne Tirane, Profesioni AGJENT/E , Pa Eksperience, Pagesa 700 Euro. Tirane

Oferta Pune 05/12/2023 23:58 Post ID: 128697

Pagesa

700 Euro

Pozicioni
AGJENT/E, Eksperienca Pune: Pa Eksperience
👷 Pune Part-time i brendshem mbasdite
Arsimi Minimal Baze
Preferohet mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Rruga Artan Lenja Tirane,Shqiperia - Harta
Lexime 8602
File list: 17A560A2-0758-4BA7-9BEF-DA55FD3509C5.png,

Kompania HYLA INTERNATIONAL kerkon te rinje dhe te reja ne pozicionin Agjent/e Shitje , avantazh te qenurit cift dhe posedimi automjetit, rimbursimi karburantit nga kompania


Afati i fundit i aplikimit: 14/12/2023 14:48