Oferta Pune ne Tirane, Profesioni ▶ Agjent / Retention Anglisht Italisht Spanjisht. Vetem zyrat me Serioze ne Tirane , Me eksperience, Pagesa 1,000 Tirane

Oferta Pune 02/04/2024 22:46 Post ID: 245467


Pagesa

1,000 Euro

Pozicioni
Agjent Call Center
▶ Agjent / Retention Anglisht Italisht Spanjisht. Vetem zyrat me Serioze ne Tirane, Eksperienca Pune: Me eksperience
👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem
Arsimi Minimal Baze
Preferohet mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Liqeni i thate/Kopshti botanik
Adresa Kopshti botanik, Tirane - Harta
Lexime 1744


▶ AIA Rekrutime is Hiring: Agjent apertura me eksperience ne gjuhet si meposhte: 

Gjermanisht - Me eksperience 
Frengjisht - Me eksperience
Spanjisht - Me eksperience
Italisht - Me eksperience
Anglisht - Me eksperience

PS: Nuk ofrojm pune nga Shpia 
PS: Turni Canadas ka transport

👉Ofrohet:

💸 Rroge baze 700€-1000€  
💥 Bonuse nga 50€ - 200€ 
 ✔Live / Data leads

😊 Mikepritje dhe asistence gjate procesit te punes nga grupi.  
 📈 Mjedis pune motivues i pershtatshem per rritje profesionale.    

🌟 Mundesi per te avancuar ne karrieren si specialist ne fushen e sherbimit ndaj klientit dhe komunikimit. 


👉🏻 Kerkesat : 


 📝 Operatoret te kene njohuri te mira te gjuheve  

✅  Te kete aftesi te mira komunikimi   

🥇Energji dhe ambicje per te gjeneruar sa me shume te ardhura mujore.   

📌Te kene motivim dhe deshire per rritje profesionale    
👥 Te jene te pergjegjshem  dhe bashkepunues ndaj punes ne grup   

 ▶️Te kene disponibilitet per te punuar me kohe te plote.  


📍Adresa: Kopshti botanik, Tirane 
🛎️ JU MIREPRESIM!