Oferta Pune ne Tirane, Profesioni Operatore per Anglisht, Gjermanisht, Greqisht, Italisht, Ferngjisht , Fillestar/Pak eksperience, Pagesa 950 Euro. Tirane

Oferta Pune 14/04/2024 23:11 Post ID: 143043


Pagesa

950 Euro

Pozicioni
Agjent Call Center
Operatore per Anglisht, Gjermanisht, Greqisht, Italisht, Ferngjisht , Eksperienca Pune: Fillestar/Pak eksperience
👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem
Arsimi Minimal I Mesem
Preferohet mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Stacioni trenit/Rruga e Dibres/5 Maji/Medreseja
Adresa Bulevardi i ri, Tirane,Shqiperia - Harta
Lexime 14478

🔎 Jemi ne kerkim te individeve entuziaste per te bashkuar ekipin tone si Agjente Call Center, veçanerisht per klientet qe flasin gjuhe:

 Anglisht

 Gjermanisht

 Greqisht

 Italisht

 Frengjisht.

Si Agjente Call Center, do te keni pergjegjesi per te ofruar sherbim dhe ndihme te shkelqyer ndaj klienteve, duke siguruar kenaqesi te klientit permes komunikimit efektiv dhe zgjidhjes se problemeve.


Detyrat dhe Pergjegjesite:

📞 Trajtimi i thirrjeve pranuese dhe dalese ne menyre profesionale, duke pergjigjur pyetjeve te klienteve dhe ofruar informacion te sakte.

💼 Ndihmimi i klienteve me pyetje te lidhura me produktet/sherbimet, zgjidhja e çeshtjeve, dhe ofrimi i zgjidhjeve te pershtatshme.

📝 Perditesimi i regjistrave te klienteve dhe mbajtja e dokumentacionit te sakte te te gjitha komunikimeve ne sistemin tone.

👥 Bashkepunimi me anetaret e tjere te ekipit dhe departamentet e tjera per te siguruar kenaqesine e klientit dhe zgjidhjen e shpejte te çeshtjeve.

📊 Permbushja dhe tejkalimi i objektivave te performances, duke perfshire metrikat e trajtimit te thirrjeve dhe vleresimet e kenaqesise se klientit.


Kualifikimet:

📞 Aftesi shume te mira komunikimi verbale, me nje stil te qarte dhe profesional ne telefon.

💻 Pergjatesi ne perdorimin e sistemeve te kompjuterit, navigimin ne aplikacione softuerike dhe aftesine per te kryer disa detyra gjate thirrjeve.

🤝 Orientimi i forte drejt sherbimit ndaj klientit, me aftesine per te ndjekur dhe ofruar zgjidhje per shqetesimet e klienteve.

⏰ Fleksibiliteti per te punuar ne ndryshime orari.


Oferta:

💼 Paga konkurruese dhe avantazhe te tjera te kompensimit bazuar ne pervojen dhe performancen tuaj.

⌚ Orar pune fleksibel dhe mundesi per te punuar ne distance ne disa raste.

🌟 Mundesi per te avancuar ne karrieren si specialist ne fushen e sherbimit ndaj klientit dhe komunikimit.


Nese jeni i interesuar dhe keni aftesi ne call center, ju lutemi dergoni CV-ne tuaj ne whatsapp tone!

📩 Ju falenderojme per interesin tuaj per te qene pjese e ekipit tone te Agjenteve Call Center! 📞💼