AGS sh.p.k kerkon te punesoje Ekonomiste Tirane

Oferta Pune 26/01/2023 15:34 Post ID: 98934


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni
Ekonomiste
Ekonomiste, Eksperienca Pune: Me eksperience
👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem
Arsimi Minimal Bachelor
Preferohet mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Zone Periferike
Adresa Tirana, Albania - Harta
Lexime 166

⏩ AGS sh.p.k kerkon te punesoje Ekonomiste 

✔ KRITERET :  

 😊 Te kete perfunduar arsimin e larte ne Fakultetin e Ekonomise

📈  Te kete eksperience pune jo me pak se 3 vite, te kete njohuri të mira të programeve financiare (Alpha busines, Navision/     Dynamics    NAV, etj…)

✅  Ofrohen kushte te mira pune dhe korrektesi ne pagesa.


📩  Te interesuarit mund te dergojen  ne adresen e Email : [email protected]