Oferta Pune ne Lushnje, Profesioni Mjek stomatolog, Laborant dentar , Me eksperience, Pagesa 3,000 Euro. Lushnje

Oferta Pune 27/09/2023 22:29 Post ID: 172722


Pagesa

3,000 Euro

Pozicioni
Stomatolog
Mjek stomatolog, Laborant dentar, Eksperienca Pune: Me eksperience
👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem
Arsimi Minimal Bachelor
Preferohet mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Lushnje - Qender
Adresa Lushnje,Shqiperia - Harta
Lexime 7754

🦷 My Dental Tourism ofron mundesimi punesimi si:

🥼Mjek stomatolog (Implantolog)

🔬Laborant dentar (Design ose Qeramist)✅ Aplikantet duhet te kene karakteristikat e meposhtme:

- Preferohet te kene eksperience disa vjecare.

- Te jene korrekte dhe etike gjate punes.

- Aftesi te mira komunikuese

- Aftesi te mira te punes ne grup✅ Ofrohet:

💰 Page 1,500 Eur - 3,000 Eur

🍀Kushte shume te mira pune dhe staf mikprites.

📄Ofrohet kontrate 3 vjecare

💼Trajnime te vazhdueshme📍Adresa: Lushnje

📲 Te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit ose WhatsApp

😊 Ju mirepresim !