Oferta Pune ne Tirane, Profesioni Ing Elektrik / Elektronik , Fillestar/Pak eksperience, Pagesa 55,000 Leke. Tirane

Oferta Pune 12/08/2023 15:03 Post ID: 162823


Pagesa

55,000 Leke

Pozicioni
Inxhinier elektrik
Ing Elektrik / Elektronik, Eksperienca Pune: Fillestar/Pak eksperience
👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem
Arsimi Minimal Bachelor
Preferohet mosha 20-30 Vjece
Qyteti - Zona Tirane - Blloku/Garda/Liqeni Artificial/Stadiumi Dinamo
Adresa Kompleksi Kika 2, rruga, Tirane 1019, Albanien - Harta
Lexime 845

Kompania Boreal kerkon te punesoje nje Elektricist/e, ing.elektrike / elektronik

Detyrat e perdtshme/Profili i punes:
Procesi i punes eshte te lexoje materialin Tekst ku jane pershkruar detajet e projektit
Te punoje me vizatimet teknike duke vizatuar me programe teknike per te nxjerre sasine e materialeve qe duhen perdorur ne projekt.
Te hartoje preventivin e materialeve te nevojshme (bazes materiale) per kryerjen e instalimeve.
Pjese e nje grupi me ing te ndryshem ku do kene takime ditore dhe javore
Llogaritja e punes qe kerkohet per te kryer projektin.
Sistemimi i Dokumentave, Vizatimeve, ne server.

Kerkesat e Profilit:
Te kuptoje projektet dhe te orientohet me ane te vizatimeve teknike
Te kete njohuri te mira te gjuhes angleze
Te kete aftesi te mira kompjuterike ne programet Excel, AutoCAD, Pdf Revu, etj.
(Gjate fazes se pare do trajnohet me programet e zyres dhe strukturen e punes)
Perben plus po te kete mbaruar studimet per inxhinieri Elektrike ose elektronikePerfitimet e te punesuarit
Pune ne zyre personale dhe orare fleksibel
Pune ne grup me inxh te larte dhe pjesemarrje ne trajnime te ndryshme gjate vitit
Mundesi e punes nga shtepia nese kandidati tregon seriozitet dhe arrin rezultate ne kohen e kerkuar


Dergoni CV tek: [email protected]


Afati i fundit i aplikimit: 31/09/2023 23:12