Oferta Pune ne Tirane, Profesioni Agjente Marketingu per gjuhet Gjermanisht, Spanjisht, Italisht,Ferngjisht ,Anglisht ,Greqisht , Me eksperience, Pag Tirane

Oferta Pune 15/10/2023 18:27 Post ID: 112558


Pagesa

Me Marreveshje

Pozicioni
Agjent Call Center
Agjente Marketingu per gjuhet Gjermanisht, Spanjisht, Italisht,Ferngjisht ,Anglisht ,Greqisht, Eksperienca Pune: Me eksperience
👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem
Arsimi Minimal Baze
Preferohet mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Lumi Lana/ Bulevard
Adresa Tirana, Albania - Harta
Lexime 4395

Njoftime pune agjente, Call center, Pune full time 

Apply now and join our team!


•Nqs je njohes i mire i gjuhes

Gjermanisht
Spanjisht
Italisht
Ferngjisht
Anglisht
Greqisht


•Keni disponibilitet Full time (10:00-19:00) ⏰;
•Keni ambicie per Para 🤑;
Mos vononi te aplikoni dhe ti bashkoheni skuadres tone.


*Paga te kenaqshme+ Bonuset me te mira ne treg
Bonus Ditor,Javor dhe Mujor
Ambient super shoqeror dhe mikprites**

Don't waste more time and apply now!!
Contact us: 📞
[email protected]