🏡 books

🕵 Online 0 visitors | ⏳ 0 pending ADV
Zona: Ysberisht/Kombinat/Selite
Librat jane kryesisht romane per femije dhe te rritur! gjendja e tyre eshte shume e mire dhedhenbsp; pa shenja te dukshme perdorimi!...
15/05/2024 23:28

Zona: Blloku/Liqeni Artificial
Gjurmave të letërsisë nga vehap shita. botim i rilindjes, redaksia e botimeve prishtinë 1980. 447 faqe. ...
22/05/2023 11:36

Zona: 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
📘 titulli i librit: "xhungel mjegulle" 📖 sokol pepkolaj, pas botimit te romaneve "te fshehtat qe djegin zemren" dhe "ame vajze", paraqitet perpara lexuesit me romanin e tij te trete "xhungel mj...
15/12/2022 09:55

Zona: Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri
📖 titulli i librit : ''te fshehtat qe djegin zemren'' eshte nje roman qe sjell nje teresi ngjariesh qe vizatohen permes nje peme te shkathet me nje sens fjalesh te kursyera. ✔️ rrefimtari e ...
13/12/2022 13:53

Zona: Qender
Libra me shumice dhe pakice ...
06/05/2021 16:36

Zona: Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri
Shitet libri "vdekja e nositit" e lasgush poradecit me cmim 800 leke...
09/12/2020 12:51

Zona: Qender
Nese jeni te interesuar te investoni ne zhvillimin tuaj personal si gjene me te madhe qe mund te beni ndonjehere, atehere ju ftoj te me kontaktoni. investoni ne veten tuaj dhe dilni te fituar ne cdo k...
25/11/2020 11:18

Zona: Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri
Shitet romani i tristanit dhe izotes me cmim 1200 leke....
12/08/2020 20:56

Zona: Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri
Shitet libri "leter babait" i franz kafka me cmim 450 leke ...
26/02/2020 10:14

Zona: Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri
Shitet libri "makbethi" i william shakespeare me cmim 1000 leke. ...
26/02/2020 10:01

Zona: Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri
Shitet libri "rrno vetem me tregue" me cmim 1500 leke ...
25/02/2020 13:48

Zona: Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri
Kur po kryhej dëbimi i armenëve nga trapezunda, në qershor të vitit 1915, një vajzë që ngjante sikur ta kishte pikturuar vetë zoti, strehohet për t'u fshehur në shtëpinë e një të panjohu...
25/02/2020 11:02

Do you get anything for sell or rent ?

Sell your products and services online FOR FREE. Its easier than you think !
Submit New