Auto Servis Xhindi - Pjese kembimi me cmime konkuruese. Fier

Spare Parts and Offices 12/06/2024 10:27 Post ID: 80262


Payment

By Agreement

Brand , Year 0 , Fuel
Transmission
Kilometers 0 Km
City - Zone Fier - Zone Periferike
Address Velmishe, Albania - Maps
Reads 1251

Auto Servis Xhindi Ofron: 

👨‍🔧 Pjese te reja dhe te perdorura per te gjitha llojet e makinave,

🚗✔ Auto servis, cmime konkuruese dhe me garanci te plote.

📍 Adresa: Velmish, Fier-Berat, Albania.

📞 Na kontaktoni ne numrin tone te telefonit.