Keshillim klienti (m/f/d) Gjermanisht Tirane

Oferta Pune 02/02/2023 19:02 Post ID: 96605


Pagesa 850 Euro
Pozicioni
Call Center Agent
Operator/e telefonik, Eksperienca Pune: Fillestar/Pak eksperience
👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem
Arsimi Minimal I Mesem
Preferohet mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Blloku/Garda/Liqeni Artificial/Stadiumi Dinamo
Adresa Rruga Abdyl Frasheri, Tirana, Albania - Harta
Lexime 522

⏩ Per vendndodhjen tone Avedo Tirana ju kerkojme si Keshillim klienti (m/f/d) me kohe te pjesshme/te plote. 

✅ Perfitimet tuaja:

💰 Rroge Baze prej 850 € Brutto plus Provisione ne baze te Performances

⏳ Pune e sigurt me kohe te plote ose te pjesshme

📈 Paga baze e perpikte plus komision atraktiv

📌 Mundesi per te kaluar ne tregun gjerman te punes

✨Fillimi i pakomplikuar dhe i shpejte per shkak te njohjes dhe trajnimit te paguar

🥇 Zbritje te gjera te punonjesve ne ngjarje, sporte, dyqane online, etj.

👨‍👩‍👧‍👦 Ekipi shume i motivuar si dhe nje atmosfere kolegjiale dhe e kendshme pune.

✅ Detyrat tuaja:

📲 Sherbim me shkrim dhe telefon ndaj klientit

👨‍💼 Perpunimi i shqetesimeve te klienteve

📑 Sigurimi i kenaqesise se klientit dhe cilesise se sherbimit

👀 Ndjekja e takimeve me klientet

✅ Profili juaj :

📚 Njohuri shume te mira te gjuhes gjermane ne te folur dhe te shkruar.

💻 Perdorimi sigurt i aplikacioneve per PC (p.sh. MS Office) eshte nje avantazh

📞 Preferohet te kuptuarit baze te besnikerise dhe shitjeve te klientit, si dhe kenaqesine e telefonimit

🔝 Menyra e te menduarit dhe e veprimit te orientuar drejt sherbimit dhe klientit

🥇 Nivel i larte i vete-motivimit, perkushtimit dhe ndjenjes se pergjegjesise

👀 Po kerkoni nje pune te re? Atehere Avedo Tirana eshte punedhenesi juaj i ri! Ne jemi specialiste ne marketingun e dialogut dhe me 22 qendrat tona te thirrjeve ne Gjermani dhe Evrope kujdesemi per kontaktin e drejtperdrejte ndermjet kompanive dhe klienteve. 

📲👉A ju kemi ngjallur interes? Atehere duhet patjeter te njihemi. Mezi presim te marrim aplikimin tuaj online.

🎯 Adresa: Rr. "Abdyl frasheri", EGT-Tower, P. 11/1, Kati 2, Tirane, Albania

☎️ Email per aplikimet: [email protected]

📩 APLIKO TANI: https://bit.ly/3ZaKODb

Te gjitha emertimet u drejtohen te gjitha gjinive.