Oferta Pune ne Kavaje, Profesioni Nepunes zyre , Me eksperience, Pagesa Me Marreveshje. Kavaje

Oferta Pune 22/09/2023 09:45 Post ID: 175134


Pagesa

Me Marreveshje

Pozicioni
Nepunes zyre , Eksperienca Pune: Me eksperience
👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem
Arsimi Minimal Bachelor
Preferohet mosha 25-35 Vjece
Qyteti - Zona Kavaje - Qender
Adresa Rrakull - Kavaje - Harta
Lexime 332

Punonjes/e zyre.

Kriteret e kandidatit/es:
- Te kete minimumi nje diplome Bachelor( Deget e ekonomise perbejne avantazh)
- Te kete njohuri te mira ne programet e microsoft office, vecanarisht ne programin excel,Word
- Te kete njohuri te gjuhes italiane
- Te jete korrekt/e me oraret dhe punet qe i caktohen
Paga dhe kushtet e punes jane te kenaqshme dhe konkurruese

Te interesuarit te dergojne CV ne adresat e meposhtme.

Do te kontaktohen vetem aplikantet qe plotesojne kushtet.Afati i fundit i aplikimit: 31/11/2023 14:51