Oferta Pune ne Tirane, Profesioni Agjen Shitje , Pa Eksperience, Pagesa 700 Euro. Tirane

Oferta Pune 22/09/2023 00:45 Post ID: 175097


Pagesa

700 Euro

Pozicioni
Agjent Shitje
Agjen Shitje, Eksperienca Pune: Pa Eksperience
👷 Pune Full-Time/Kohe te plote i Brendshem
Arsimi Minimal I Mesem
Preferohet mosha 20-30 Vjece
Qyteti - Zona Tirane - Rruga e Elbasanit/Ambasada USA
Adresa Bulevardi Bajram Curri Tirane,Shqiperia - Harta
Lexime 329

Kerkojme agjente!
Puna eshte e nderthur mes zyres dhe terrenit
Kushte shume te mira ne pune
1 dite ne jave pushim
Preferohen individe pa angazhime te tjera!

Pagesa teper e kenaqshme!

Per me teper informacion na kontaktoni ne numrin e telefonit!


Afati i fundit i aplikimit: 31/10/2023 14:02