Oferta Pune ne Tirane, Profesioni PERFAQESUES MJEKESOR , Me eksperience, Pagesa 600 Euro. Tirane

Oferta Pune 12/05/2023 15:03 Post ID: 131569


Pagesa

600 Euro

Pozicioni
Shites/e
PERFAQESUES MJEKESOR, Eksperienca Pune: Me eksperience
👷 Pune Full-Time/Kohe te plote ne Distance
Arsimi Minimal Baze
Preferohet mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Stadiumi Kombetar/RTSH/ETC
Adresa Rruga Petro Cani, Tirane - Harta
Lexime 259

KOMPANIA NATURA THERAPY PO KERKON

• PERFAQESUES MJEKESOR (Med Rep) ne te gjithe qytet ne VERI - JUG
Te jete energjike dhe ambicioz/e per te punuar.


Ofrohet:
1.Page Konkurruese;
2.Siguracione + bonuse te larta javore e mujore ne baze te performances;
3.Mundesi rritje profesionale;
4.Kontrate pune ne baze te legjislacionit Shqiptar;
5.Fundjave te lire.


Kualifikimet:
1.Aftesi te mira komunikuese dhe organizative;
2.Pergjegjesi mbi detyrat dhe objektivat;
3.I motivuar per arritjen e rezultateve;
4.Njohuri kompjuterike MS Office;
5.Leje Drejtimi, KI.B;
6.Vetem me eksperienc.

Per me shume informacione mund te na kontaktoni
Tel: (+355) 68 885 3339
E-mail: [email protected]
Afati i fundit i aplikimit: 11/05/2024 18:42