Oferta Pune ne Tirane, Profesioni PERFAQESUES MJEKSORE , Me eksperience, Pagesa 850 Euro. Tirane

Oferta Pune 04/05/2023 11:13 Post ID: 128415


Pagesa

850 Euro

Pozicioni
Agjent Shitje
PERFAQESUES MJEKSORE, Eksperienca Pune: Me eksperience
👷 Pune Full-Time/Kohe te plote ne Distance
Arsimi Minimal Bachelor
Preferohet mosha 25-35 Vjece
Qyteti - Zona Tirane - Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio
Adresa Rruga Petro Cani, Tirane - Harta
Lexime 338

KOMPANIA NATURA THERAPY PO KERKON

• PERFAQESUES MJEKESOR (Med Rep)
Te jete energjike dhe ambicioz/e per te punuar.


Ofrohet:
1.Page Konkurruese;
2.Siguracione + bonuse te larta javore e mujore ne baze te performances;
3.Mundesi rritje profesionale;
4.Kontrate pune ne baze te legjislacionit Shqiptar;
5.Fundjave te lire.


Kualifikimet:
1.Aftesi te mira komunikuese dhe organizative;
2.Pergjegjesi mbi detyrat dhe objektivat;
3.I motivuar per arritjen e rezultateve;
4.Njohuri kompjuterike MS Office;
5.Leje Drejtimi, KI.B.


Per me shume informacione mund te na kontaktoni
Tel: (+355) 68 885 3339
E-mail: [email protected]

Afati i fundit i aplikimit: 30/12/2024 11:13