🏡 offer stage internship

🕵 Online 0 visitors | ⏳ 1 pending ADV
Zona: Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri
🔺 albanian resident scholars are academics based at an eligible university in albania: the albanian resident scholar(s) will collaborate with diaspora scholar on the project request. if selected, t...
02/11/2022 10:26

Zona: Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri
🔅posta shqiptare ofron për studentët mundësinë e kryerjes së praktikave mësimore dhe intership pranë departamenteve të ndryshme të institucionit tonë.📌me programin e praktikës stud...
29/10/2022 13:25

Zona: Rruga e Elbasanit/Stadiumi Qemal Stafa
👉internshipi eshte koha kur studentet dhe/ose sapo-diplomuarit fillojne te praktikojne njohurite e akumuluara nder vite, duke krijuar njohjen e pare me tregun e punes dhe fillimin e nje karriere pr...
03/08/2022 17:55

Zona: Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri
 apliko!shkolla shqiptare e administratës publike ofron mundësinë e ndjekjes të internship-it për studentët në shkenca kompjuterike. përfitimet nga programi i internship:✅zhvillim i shpreh...
02/05/2021 09:39

Do you get anything for sell or rent ?

Sell your products and services online FOR FREE. Its easier than you think !
Submit New