Job Offers in Tirana, Profession Arkitekt , With experience, Payment By Agreement. Tirana

Job Offers 30/11/2022 14:19 Post ID: 92398


Payment

By Agreement

Pozicioni
Architect
Arkitekt , Work Experience: With experience
👷 Full-Time Job/Internal Full Time
Education Bachelor
Age E Pa Percaktuar
City - Zone Tirana - Lumi Lana/ Bulevard
Address Tirana, Albania - Maps
Reads 228

H&S projekt 05 kërkon të punësoj:

📌2 arkitek/e për interior/ exterior & 3D visualizer:

 ♦1 arkitekt/ e senior me eksperiencë në punë të paktën 3 vite

 ♦1 student/ e që sapo ka përfunduar shkollën e arkitekturës


Kerkohet:

🗣Të kenë aftësi aftësi të mira komunikimi dhe organizative

🙋🏻‍♀️Të kenë aftësi të punojnë në grup

✔Preferohet të kenë eksperiencë në projektim dhe në fushën e Interior Design

📈Të kenë njohuri njohuri shumë të mira në programet: AutoCad 2D/3D, Sketch UP (V-Ray), ose 3D Max (V-Ray), Adobe Photoshop, Lumion

👉Preferohet të kenë njohuri dhe në programin Revit Architecture


 📍 Adresa:Tirane

📩Te interesuarit te dergojne CV-ne ne adresat tona te emailit :([email protected],[email protected])