Job Offers in Tirana, Profession Personel Back Office , Beginner/Little experience, Payment 92,000 Leke. Tirana

Job Offers 25/06/2023 23:24 Post ID: 82145


Payment

92,000 Leke

Pozicioni
Personel Back Office , Work Experience: Beginner/Little experience
👷 Full-Time Job/Internal Full Time
Education Bachelor
Age 25-35 Vjece
City - Zone Tirana - Lumi Lana/ Bulevard
Address Kompleksi Taiwan Tirane - Maps
Reads 6097

Regency Casino Tirana ofron vend te lire pune per Personel Back Office Pozicioni eshte specifik, ku me qarte sqarohet gjate intervistes. Puna eshte ne zyre dhe nuk ka lidhje me klientet dhe sallen 

ūüĎČKushtet e punes:¬†

- Puna eshte me kontrat te rregullt sipas kodit te punes, me tre turne ne rrotacion, 5 dite ne jave, ka 2 dite pushim ne jave, 8 ore ne dite. Leje vjetore 

- Ka page baze 92000 leke + siguracione 

- Siguri maksimale 


ūüĎČKriteret e kandidatit:¬†

- Preferohet te jete me arsim te larte 

- te jene te shkathet 

- Mosha 22- 30 vjece 

- Te jene te perkushtuar dhe te afte per te punuar mire 

- Te kene aftesi te mira komunikuese


‚úÖTe interesuarit jane te lutur te dergojne CV e tyre ne adresen tone te emailit: [email protected] ose te paraqiten te aplikojne tek zyrat tona ne kompleksin Taiwan kati 2¬†

ūüďěPer me shume informacione mund te na kontaktoni ne numrin tone te telefonit: