Job Offers in Tirana, Profession Arkitekt/e , , Payment By Agreement. Tirana

Job Offers 22/01/2022 15:01 Post ID: 54846


Payment

By Agreement

Pozicioni
Arkitekt/e, Work Experience:
Education Master
Age E Pa Percaktuar
City - Zone Tirana - Blloku/Liqeni Artificial
Address Rruga Nikolla Jorga, Tirana, Albania - Maps
Reads 512

­čĺáVitru + Architects eshte nje studio kreative Arkitekture e specializuar ne fushen e projektimit, qe tenton te sjelle nje tendence ndryshe ne fushen e arkitektures dhe dizajnit.

Ô×íKerkojme te punesojme:

ÔŚ╗Arkitet/e qe duhet te plotesojne kriteret e meposhtme:

-Diplome Arkitekture.

-Preferohet eksperience pune ne projektim mbi 1 vit.

-Te kete njohuri te mira ne zbatim.

-Te kete aftesi te mira per te projektuar dhe detajuar projekte ndertesash si:

rezidenca, komplekse pallate, hotelem hapesira publike etj.

-Te kete njohuri te mira ne programet si meposhte:

AutoCad 2D/3D

3ds Max

Revit

Photoshop

Excel + Microsoft Office 

­čö╣Ofrohen kushte shume te mira pune, pagese e kenaqshme ku perfshihen dhe te gjitha detyrimet tatimore sipas legjislacionit Shqiptar.

­čôĘTe gjithe te interesuarit qe plotesojne kriteret e mesiperme te aplikojne duke derguar me email CV & Portofol Punesimesh* (PDF) ne adresen: [email protected]