Job Offers in Tirana, Profession Operator Kredie Personale/CQS , , Payment 50,000 Leke. Tirana

Job Offers 26/01/2021 18:26 Post ID: 24649


Payment

50,000 Leke

Pozicioni
Operator Kredie Personale/CQS, Work Experience:
Education Gjimnaz
Age E Pa Percaktuar
City - Zone Tirana - Komuna e parisit/Stadiumi Dinamo
Address Komuna e Parisit, Tirana, Albania - Maps
Reads 1557

🗣️Tirane, ofroj vend pune Operator Kredie Personale/CQS, Smart Working

📌"355& Partner SH.P.K" ne zgjerim te aktivitetit te saj po kerkon Operator telefonik ne fushen e Cessione del Quinto dhe Prestito Personale.

〽️Kompania ka nje eksperience mbi 10 vjecare qe operon ne tregun Italian. Aktualisht po kerkojme dy persona per tu integruar ne grupin tone.

👉🏻Personat qe kerkojme per t’u bere pjese e stafit tone duhet te permbushin keto kerkesa:

1- Eksperience te meparshme ne Call center inbound/ outbound per tregun Italian, kusht i domosdoshem,

perparesi ka eksperienca ne Cessione del Quinto dhe kredi te tjera personale.

2- Njohuri mbi mesatare te gjuhes italiane

3- Disponibilitet full- time

4- Seriozitet ne ambjentin e punes, per momentin puna zhvillohet ne Smart Working

5- Avantazh perfundimi i studimeve te larta

6- Aftesi te mira komunikuese dhe i/e afte te punoje ne grup


👉🏻Ofrohet:

1- Paga baze 50.000 plus dhe bonus per cdo appuntament te vendosur me klientin

Bonuset perfshije 250 lek per cdo lead/ appuntamento CQS/Prestito Personale/Mutuo/TFS

2,500 per cdo appuntament Cessione i konvertuar ne kredi te liquiduar.

500 per cdo appuntament Prestito Personale i konvertuar ne kredi te liquiduar

1000 per cdo appuntament Mutuo i konvertuar ne kredi te liquiduar

1000 per cdo appuntament TFS i konvertuar ne kredi te liquiduar

2- Sigurojme ambient komod dhe motivues ne pune.

3- Trajnime periodike dhe mundesi rritje ne detyre


🎯Adresa: Komuna e Parisit, Kompleksi Kika 2, Tirane.

📥Te interesuarit te kontaktojne ne adresen e emailit: [email protected] te shoqeruar me CV personale ne gjuhen Italisht.