Job Offers in Tirana, Profession Agjent Shitjesh , Beginner/Little experience, Payment By Agreement. Tirana

Job Offers 07/12/2023 14:08 Post ID: 196736


Payment

By Agreement

Pozicioni
Real Estate Agent
Agjent Shitjesh, Work Experience: Beginner/Little experience
👷 Full-Time Job/Internal Full Time
Education I Mesem
Age E Pa Percaktuar
City - Zone Tirana - Brryli
Address Bulevardi Bajram Curri ,Brryli Tirane - Maps
Reads 454

πŸ“£ Kerkon pune dinamike, ne kontakt te vazhdueshem me kliente, ku aftesite e tua te komunikimit dhe te negocimit te perkthehen ne mijera euro te ardhura ne muaj?

πŸ“Œ Eja behu pjese e Century 21 Atrium zyre imobiliare pjese e rrjetit Century 21 Albania prezente me 40 zyra ne Shqiperi dhe me experience prej 15 vitesh.

βœ… Detyra juaj kryesore eshte te ndermjetesoni me sukses transaksionin e shitjes (blerjes) ose dhenies (marrjes) me qira te nje prone te paluajtshme si ekspert ne nje ekip profesionistesh.

πŸ“ Adresa:"Β Bulevardi Bajram Curri" ,Brryli Tirane

πŸ‘‰ Do te kontaktohen vetem te perzgjedhurit per interviste.

πŸ“² Te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, WhatsApp ose ne adresen e email: [email protected]