Job Offers in Tirana, Profession Asistente Zyre , Beginner/Little experience, Payment 40,000 Leke. Tirana

Job Offers 07/12/2023 18:09 Post ID: 196708


Payment

40,000 Leke

Pozicioni
Assistant
Asistente Zyre , Work Experience: Beginner/Little experience
👷 Full-Time Job/Internal Full Time
Education I Mesem
Age E Pa Percaktuar
City - Zone Tirana - Don Bosko
Address Don Bosko prane Viva Market , Tirane - Maps
Reads 1735

📣 Kompania ALOPRONTO SRL po rekruton Asistente Zyre 


✅ Pergjegjesite: 

✔️ Mirëpritja e vizitorëve

🗣️ Përgjigjja e telefonatave

💻 Futja e të dhënave dhe mbajtja e shënimeve

⏳ Planifikimi dhe organizimi i intervistave 

📊 Menaxhimi i rrjeteve sociale 


✅ Kriteret :

👉 Aftësi të forta organizative dhe menaxhuese të kohës

📌 Aftësi të shkëlqyera komunikimi

🖥️ Aftësi në paketën Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint)

✅ Fleksibiliteti

🗣️ Njohuri të gjuhëve të huaja 

✅ Ofrohet:

💶  Paga 40.000 Lek
⏰  Orari: 08:00-17:00 


📍Adresa: Don Bosko prane Viva Market , Tirane
📲Te interesuarit te kontaktojne ne adresen tone te Email

😊 Ju mirepresim !