Job Offers in Tirana, Profession Punonjese Zyre , Beginner/Little experience, Payment By Agreement. Tirana

Job Offers 12/12/2023 21:33 Post ID: 192533


Payment

By Agreement

Pozicioni
Assistant
Punonjese Zyre, Work Experience: Beginner/Little experience
👷 Full-Time Job/Internal Full Time
Education Bachelor
Age 25-35 Vjece
City - Zone Tirana - Sauk
Address Terminali i ri autobuzave Juglindje ( prane qendres tregtare TEG ) - Maps
Reads 2210

Agjensia e udhetimeve ALVAVEL ALPAR,

Kerkon te punesoje,punonjese zyre (gjinia femer ) , full time e cila ploteson kriteret e meposhtme :

- Preferohen kandidatet te cilat kane perfunduar arsimin e larte
- Te kete njohje shume te mira te paketes "Office"
- Te zoteroje gjuhen angleze,njohja e gjuheve te tjera perben avantazh
- Te kete aftesi shume te mira komunikuese dhe koordinuese
- Eksperienca perben avantazh,por nuk eshte kriter primar

Kandidatet te cilat poltesojne kriteret e meposhtme , jane te lutur te dergojne CV-ne tyre ne adresen e emailt : [email protected]

Kontakt : +
Adresa : Terminali i ri autobuzave Juglindje ( prane qendres tregtare TEG )
Afati i fundit i aplikimit: 07/12/2023 14:51